Compozite

Materiale compozite de inalta calitate

Despre Compozt si Rocas Decor

compozite baie

Compozit Rocas Decor va oferta compozit de cea mai buna calitate. Importam compozit prelucram si tratam in functie de cerintele vostre: blaturi, glafuri, scari/trepte, placari etc. Sunt dideale pentru amanajarea baiei, bucatariei sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul compozit-ului


Materialul Compozit este obtinut din combinatia chimica de doua sau mai multe materiale. Totusi combinatia lor genereaza un ansambu de prioprietati diferite dar spctaculoase.

La noi veti gasi cea mai diversa gama de modele din compozit la cele mai bun pret. Suntem o companie moderna aflata in crestere constanta si suntem suficient de ambitiosi pentru a ne face simtita prezenta in domeniul amenajarilor interioare cu compozit.

Ramaneti conectat si pe Facebook cu Rocas Decor. Va invitam sa discutam despre produsele noastre, despre preturi si multe altele!

Combinatia materialelor de inalta calitate, materiale in stare bruta cu tehnologii de ametecare si formare stat-of-the-art.
Acest lucru creeaza un produs care combina creativitatea naturii si durabilitatea materialelor moderne.
Clientii apreceaza caracteristicile inalte ale materialului compozit : nu absoarbe, rezitenta redicata la zgarieruri si substante chimice.
Utilizarea materialului compozit pentru interior si exterior, in proiecte private sau publice cat si in cladiri industriale, dar cel mai des fiind folosit pentru blaturi de bucatarie si blaturi pentru baie, placaje, scari etc.

Va punem la dispozitie o gama larga de material.

Colectia Noble:

Exprima echilibrul perfect intre dinamica si frumusetea fenomenelor naturii si tehnologia secolului 21.
Aceasta da nastere la o noua generatie de modele cu caracteristici speciale. Culorile inovatoare sunt create pe nunate de gri si maro, cu o asfel de adancime uimitoare ea aduce acasa un adevarat efect uluitor 3d.
Colectia Nobles este oferita in nuante de lux de alb si maro cu linii delicate de gri sau negru elegant care completeaza aspectul.

Colectia Noble -->>

Colectia Starlight

Acest design non-traditional permite conectarea produselor de inalta tehnologie si materiale traditionale.
Suprafata sclipitoare este accentuata de chips-uri oglinda. Colectia Starlight are o structura atipica, materialul este foarte polpular si adesea folosite pentru baie, blaturi de bucatarie, blaturi de baie, scari.

Colectia Starlight -->>

Colectia Harmonia

Inspirat din cele mai frumoase lanturi muntoase din intraga lume colectia aduce la viata constituenti naturali.
Numele spune totul, creaza un mediu de pace si de singuratete in interioarul aproape oracrui spatiu.
Produsele sunt in conformitate cu cerintele de rezistenta ridicata, absorbtie scazuta si consistenta culorii toate pastrand in acelasi timp un aspect natural si atractiv. O gama larga de culori, cu o structura moale granulata ofera o impresie foarte subtila de lux.

Colectia Harmonia -->>

Colectia Estential

Include materiale din grupe de productoe, oglinzi de cristal, nisip cu nunate de alb alb la negru, cu boabe de nisip.
Materialel din grupa de productie de cristal sunt fabricate dintru-unul dintre cele mai rele minerale.
Produsele cu denumirile comerciale ale Gobi si elegante sunt confectionate din nisipuri silicioase si triare, principala caracteristica este o structura de suprafata fina. Carcateristicile tipice sunt o structura dura principalele caracteristici sunt frumusetea si rezistenta.

Colectia Estential -->>

Colectia Rustic

Colectia rustic este o combinatie ideala intre granit si nisipul silicioase, atunci cand combini aspectul natural cu aspectul de granit cu resitenra ridicata si o suprafata non absorbanta practic ai un material din compozit este elegant cu aspect unic de stil si putere.


Colectia Rustic -->>



Caracteristicile Materialului:


Water
Resistant
compozite nuanta Brilliant Black
Stain
Resistant
compozite nuanta Brilliant Black
Juice
Resistant
compozite nuanta Brilliant Black
Scratch
Resistant
compozite nuanta Brilliant Black
Bacterial
Resistant
compozite nuanta Brilliant Black
Made of
Natural
compozite nuanta Brilliant Black
Quartz
product
compozite nuanta Brilliant Black
Long
lifetime
compozite nuanta Brilliant Black

Mai multe modele puteti gasi pe site-ul importatorului nostru de compozite:
www.piatra-naturala.com