blat quartz bucatarie

Blat quartz bucatarie cu preț bun !

Blat quartz bucatarie la preț bun în Cluj, Timișoara, București, Sibiu, Bistrița, Oradea și Budapesta. În oricare din locațiile veți găsi întotdeauna prețuri competitive și promoții atractive pentru blaturi, glafuri, trepte și placaj quartz compozit. Realizăm execuție și montaj în timp scurt de cateva zile! Avem stocuri mari de lastre din compozit quartz în depozitele noastre.

Accesează pagina CONTACT pentru a solicita ofertă personalizată!

Promoție compozit quartz

Blat quartz bucatarie la preț bun !


Quartz -ul compozit este un material ideal pentru lucrări de amenajare rezidențiale și comerciale. Quartzul compozit este de obicei prelucrat așa cum sunt prelucrate și pietrele naturale, folosind o mașină de tăiat pe bază de apă sau un disc diamantat.

Placa de compozit quartz este produsă de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Dimensiunile lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit nu este poros, este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală.

Durabilitate: Unul dintre principalele motive pentru care oamenii cumpără blaturi de cuarț este că sunt ultra-durabile. Dacă sunteți în căutarea unui material care să nu se spargă, să nu se zgârie sau să se ciobiască ușor, cuarțul este recomandat.

Non-poros: Spre deosebire de pietrele naturale care au pori microscopici peste tot, blaturile de cuarț sunt neporoase. Materialele poroase permit lichidelor să pătrundă sub suprafața lor, ceea ce poate duce la pete, decolorare și deteriorare ireversibilă.

Întreținere usoara: Unul dintre principalele motive pentru care oamenii cumpără blaturi de cuarț este că acestea necesită întreținere redusa sau deloc. Acestea sunt motivele pentru care blaturile din granit necesita impermeabilizare, asa ca uită-l. Alegând un blat de quartz, nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la etanșare, iar curățarea este ușoară. Pur și simplu le ștergeți cu o cârpă moale îmbibata in apă cu săpun.

Când vine vorba de alegerea unui colaborator pentru a vă transforma bucătăria și băile casei dvs., calitatea și încrederea nu ar trebui să fie compromise niciodată. Lucrul cu un profesionist este o necesitate absolută.

La fabrica noastra cu utilaje de ultima generatie confectionam trepte, contratrepte, glafuri, blat de baie, contrablat, pervaze la comanda dupa dimensiunile proiectului Dvs.

Fie că vorbim de locuințe sau de clădiri publice calitatea lucrari este  importantă. Cu personal calificat prelucram  rapid (in cateva zile) blat de bucatarie, contrablat si insula din materialul pe care il alegeti la depozitul nostru.

OFERIM SOLUTIA COMPLETA:
CONSULTANTA – MASURATORI – TRANSPORT – MONTAJ – GARANTIE.