Blat quartz compozit preț avantajos! Blaturile din compozit sunt un „must have” pentru cei pasionați de designul și decorațiunile interioare și nu numai.
Vrei să cumperi blat bucătărie sau blat baie și te simți copleșit de numărul de opțiuni? Cu siguranță, pe piață există o mulțime de materiale. Este greu să iei o decizie atunci când ai la dispoziție sute de culori, modele, și texturi.

Cu toate acestea, materialele de bază sunt relativ puține. Din acest motiv este ușor să alegi materialul potrivit pentru decorarea bucătăriei sau băii tale.
Îți recomandăm blaturile din compozit quartz. Acesta este un material inovativ, iar bucătăria și baia ta vor fi amenajate ținând cont de cele mai noi tendințe.

Blat quartz compozit în baie:

Blat quartz compozit pret avantajos

Blat quartz compozit pret avantajos

Blat quartz compozit pret avantajos

Aduceți-vă bucătăria și baia la viață folosind blat quartz compozit. Introduceți în casa dumneavoastră acest material captivant la un preț avantajos. Compozitul cuarț este disponibil sub formă diferite modele ce conțin un amestec real de texturi și culori. Blaturile din compozit quartz sunt alegerea perfectă pentru transformarea aspectului oricărei băi sau bucătării.

Blat quartz compozit în bucătărie:

Blat quartz compozit pret avantajos

Blat quartz compozit pret avantajos

Blat quartz compozit pret avantajos

Vizitați-ne la Showroom-urile ROCAS DECOR pentru a arunca o privire mai atentă asupra modelelor disponibile, sau accesați pagina PRODUSE.

Top 5 motive pentru care ar trebui să alegi blat quartz compozit:

  • Compozitele sunt non-poroase și nu pot avea fisuri în care să pătrundă bacterii sau bucăți mici de alimente. Compozitele pot fi curățate cu produse dezinfectante, fără a deteriora materialul.
  • Sunt ușor de întreținut și nu necesită materiale de etanșare (sigilare) sau produse speciale de curățare.
  • Sunt rezistente la căldură, compozitele își păstrează integritatea atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate. Cu toate acestea este interzisă așezarea vaselor fierbinți direct pe blat.
  • Preț accesibil, produsele din compozit sunt accesibile din punct de vedere al prețului.
  • Plăcile din compozit pot avea orice aspect, ele pot fi ușor tăiate în orice formă și personalizate în orice culoare.

Toate acestea, și nu numai, fac compozitele o alegere perfectă pentru casa dumneavoastră! Vă așteptăm la ROCAS DECOR, avem blat quartz compozit preț avantajos!