OFERTĂ QUARTZ COMPOZIT

Ofertă quartz compozit, preț competitiv pe piața blaturilor de bucătărie și baie. La Rocas Decor găsiți blaturi din compozit quartz la preț bun de pe piață.

În calitate de producător și importator de piatră naturală, ROCAS DECOR deține depozite mari de piatră în România.
Vă punem la dispoziție peste 400.000 mp de produse din piatră naturală cu multiple dimensiuni, culori și finisaje.

În oricare din locațiile noastre veți găsi întotdeauna prețuri competitive, promoții atractive și la ofertă quartz compozit.

Compozitul Quartz combină frumusețea pietrei naturale cu utilitatea și durabilitatea. Acest material nu se zgârie, nu se pătează, rezistă la temperaturi extreme, nu își pierde în timp nuanța inițiala și are longevitate.

Produsele sunt testate și certificate antialergic și antibacterian. Blaturile din quartz, atât cele de baie cât și de bucătărie, se asortează cu o gama larga de modele de lavoare, respectiv chiuvete ce pot fi montate pe blat sau sub blat. Alege materialul pe care îl consideri potrivit din cele prezentate mai jos și împreuna vom găsi soluții pentru a putea realiza produsul pe care ți-l dorești.

Materialul este disponibil de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Fiind mai puțin poros este un material antibacterian.

Din acest motiv este preferat pentru blaturi de bucătărie și de baie înlocuind cu succes blaturile din piatră naturală.
Compozit quartz este un material ideal pentru lucrări de amenajare a locuinței. Accesați LUCRĂRI QUARTZ COMPOZIT. Am postat câteva lucrări care vă vor ajuta în alegerea materialului potrivit pentru lucrarea dumneavoastră.

Afișez toate cele 37 de rezultate