Compozit quartz

De ce să colaborezi cu NOI

Compozit quartz de CALITATE, avem stocuri mari de compozit quartz la preț bun de pe piață!
Avem peste 15 ani de activitate pe piața în România și Ungaria și nu numai. Suntem specializați în comercializarea și prelucrarea tuturor tipurilor de compozit și piatră naturală, inclusiv marmură, granit, onyx, calcar și travertin.

Motive pentru care ar trebui să alegi compozit quartz de la noi:


SORTIMENTAȚIE ȘI STOCURI: avem stocuri permanente de peste 400.000 mp de compozit, piatră naturală decorativă, travertin, granit, marmură, ardezie, compozit, lava stone. Cromatica este diversă și potrivită pentru orice aplicație sau tip de proiect.

PROMPTITUDINE ȘI EFICIENȚĂ: comanda ta va fi finalizată într-un termen record, de maxim 7 zile pentru piesele personalizate. La solicitarea clientului, prin intermediul departamentului logistic asigurăm livrarea comenzilor oriunde în țară.

PROFESIONALISM ȘI COMPLEXITATE: indiferent de anvergura proiectului, noi îl putem executa. De la o simplă baie, până la cele mai sofisticate interioare și ajungând pana la proiecte publice sau centre istorice, dispunem de dotările, calificarea și resursele necesare executării și finalizării proiectului.

SOLUȚIA COMPLETĂ: oferim consultanța referitoare la cea mai potrivită alegere pentru aplicația ta, atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic. Realizăm execuția lucrării, livrare, montaj și adezivii aferenți, întreținere și soluțiile aferente. Asigurăm service și mentenanța ulterior vânzării produselor.
Astfel, oferim pachetul complet necesar proiectului sau aplicației dumneavoastră. Pachetul include și 2 ani garanție. Este suficient un apel telefonic din partea clientului, iar echipa noastră se va prezenta pentru soluționare si remediere.

CALITATE: la fiecare import asigurăm prezența echipelor reprezentante în vederea selecționării atente a produselor care urmează să ne fie livrate. Acest aspect, alături de utilaje performante și profesionalism sunt ingredientele esențiale pentru asigurarea calității.

SUNTEM APROAPE: te așteptam cu depozite, fabrici de prelucrare și showroom-uri în Cluj-Napoca, Timișoara, București, Sibiu, Bistrița și Budapesta. Ambianța showroom-urilor în care iți oferim toate aceste servicii este astfel concepută încât să ofere clienților posibilitatea vizualizării pe viu a multiplelor aplicații cu piatră naturală, încercând să reflecte amprenta de unicitate și rafinament proprie produselor fabricate de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *