Compozit quartz la preț bun în Cluj, Timișoara, București, Sibiu, Bistrița, Oradea și Budapesta. În oricare din locațiile ROCAS DECOR. veți găsi întotdeauna prețuri competitive și promoții atractive pentru blaturi, glafuri, trepte și placaj quartz compozit.

Realizăm execuție și montaj în timp record de 2-3 zile! Avem stocuri mari de plăci de compozit quartz în Cluj-Napoca, Timișoara, București, Sibiu, Bistrița, Oradea și Budapesta!

Accesează pagina CONTACT pentru a solicita ofertă personalizată!

În calitate de producător și importator de piatră naturală, ROCAS DECOR deține depozite mari de piatră naturală și compozit quartz în România și Ungaria Vă punem la dispoziție peste o gama foarte variată de produse din piatră naturală cu multiple dimensiuni, culori și finisaje.

Promoție compozit quartz

Compozit quartz la preț bun în Cluj, Timișoara, București, Sibiu, Bistrița, Oradea și Budapesta!


Quartz -ul compozit este un material ideal pentru lucrări de amenajare rezidențiale și comerciale. Quartzul compozit este de obicei prelucrat așa cum sunt prelucrate și pietrele naturale, folosind o mașină de tăiat pe bază de apă sau un disc diamantat.

Placa de compozit quartz este produsă de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Dimensiunile lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit nu este poros, este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală.

Fiind mai puțin poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie decât pietrele naturale. Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse. Astfel sunt prevenite fisurile care pot apărea din cauza tensiunii de flexare. Dar agenții de întărire de obicei continuă să se întărească, conducând la o pierdere a tensiunii de flexare în timp. Rășinile poliesterice nu sunt complet infailibile față de razele UV. Din acest motiv quartzul compozit nu ar trebui să fie folosit la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini.

Quartzul compozit poate fi uneori deteriorat de aplicarea directă a căldurii. Este mai puțin rezistent la temperaturi față de granit sau marmură dar nu este afectat de temperaturi mai mici de 150°C. Poate fi afectat de schimbul brusc de temperaturi directe pe suprafață. Este recomandat un suport de răcire pentru vase de gătit. Când este folosit pentru placarea pardoselilor trebuie să fie asigurată compatibilitatea cu adezivul folosit. Reacția cu adezivii pe bază de rășini sau tipurile de ciment cu uscare rapidă s-au dovedit a fi în general de succes. Cu toate acestea pot apărea probleme cu alte tipuri de adezivi pe baza de ciment.