montaj blat granit

Montaj blat quartz - servicii de calitate. Alegând să colaborati cu compania noastra cu siguranta veti scapa de griji și veti beneficia de numeroase avantaje. Unul dintre acestea este serviciul de montaj al blaturilor de compozit cuart cu o echipă profesionistă de pietrari instruiți. Un alt avantaj este calitatea serviciilor noastre, precum si garantia pe care o oferim pentru lucrarea executată.

Servicii profesionale de montaj blat quartz

Compania noastra monteaza blaturile de quartz precis și profesional în trei pași simpli.
1. Măsurători: Un montator cu experiență va efectua măsurători detaliate ale suprafetei care urmeaza a fi acoperita cu blat si contrablat. Este indicat ca dumneavoastră (sau un alt factor de decizie privind proiectul) să vă aflați la fața locului pentru a comunica informatiile necesare. Durata întâlnirilor variază în funcție de complexitatea proiectului.

2. Personalizarea blatului: Pe baza datelor si informațiilor furnizate de dvs. la măsuratori, inginerii noștri vor crea un plan personalizat pentru blatul dumneavoastră. Lastra de quartz, din care va fi debitat blatul, va fi inspectată cu atenție pentru a ne asigura ca este corespunzătoare. Un pietrar cu experiență va manipula lastra si va tăia blatul de quartz. Vor fi prelucrate marginile si efectuate decupajele conform informațiilor furnizate de dvs la momentul efectuării măsurătorilor. În funcție de dimensiunea sau complexitatea proiectului dvs. și de distanța de expediere a plăcilor, acest proces durează aproximativ două săptămâni. Din fericire, blaturile dvs. vor merita așteptarea!

3. Montaj: O echipă specializata in montaj blat de quartz va livra și instala blatul și contrablatul. Acestea au fost manipulate si ambalate corespunzător pentru a fi transportate în siguranță pana la locația lucrării. Ca și în cazul întâlnirii pentru măsurători, va fi necesara prezenta dvs sau un alt factor de decizie. Durata procesului de montaj al blatului variază in funcție de complexitatea proiectului (de la 2 pana la 5 ore sau mai mult)

Montaj blat quartz

Consultanță - Măsurători - Montaj

Montaj blat quartz pentru bucatarie, contrablat si insula. Oferim montaj trepte scară compozit quartz, montaj glaf quartz compozit. Servicii realizate cu echipe de pietrari cu experiență! Oferim garanție pentru lucrare.

Avem echipe specializate în montaj blat compozit quartz pentru bucătărie și baie, panou de protecție perete antistropi și protecție plită. Realizăm montaj pentru trepte scară interioară și placaj compozit cuarț. Specialiștii noștri se deplasează în toată țara pentru efectuarea măsurătorilor. Avem personal calificat care vă oferă consultanță de specialitate adaptată pentru lucrarea dumneavoastră. În plus, vă oferim soluții tehnice și estetice adaptate pentru fiecare lucrare în parte.

Serviciul de montaj trepte, glafuri si blat quartz se execută pe tot teritoriul României. La cerere, vă oferim și servicii de transport și manipulare la etaje superioare.

Oferim garanție pentru lucrările realizate de echipa noastră.

Pentru informații și programări CONTACTATI-NE!