Montaj blaturi cuarț compozit, montaj trepte cuarț compozit, montaj pervaze compozit cuarț, realizate cu echipe specializate! Oferim garanție pentru lucrare.

Cauți specialiști pentru montaj blaturi cuarț compozit, trepte, a pervazelor și a placajului din compozit? Te ajutăm noi!

Soluția completă pentru dumneavoastră include și montajul produselor achiziționate de la ROCAS DECOR.

Avem echipe specializate în montaj blat compozit quartz pentru bucătărie și baie. Realizăm montaj și pentru trepte și placaj compozit cuarț. Specialiștii noștri se deplasează în toată țara pentru efectuarea măsurătorilor. Avem personal calificat care vă oferă consultanță de specialitate adaptată pentru lucrarea dumneavoastră. În plus, vă oferim soluții tehnice și estetice adaptate pentru fiecare lucrare în parte.

Montajul blaturilor se realizează cu ajutorul echipamentelor profesionale, de ultimă generație. Lucrările se realizează la standarde de calitate europene și oferim garanție pentru montajele realizate.

Serviciul de montaj se execută pe tot teritoriul României. La cerere, vă oferim și servicii de transport și manipulare la etaje superioare.

Oferim garanție pentru lucrările realizate de echipa noastră.

Pentru informații și programări apelați numărul de telefon indicat în partea dreaptă a paginii sau accesați pagina CONTACT.

Montaj blaturi cuarț compozit

Despre noi și întreținerea compozitului quartz


Avem experiență de peste 11 ani în domeniul vânzării, prelucrării și producției de produse din piatră naturală. Vă punem la dispoziție cel mai înalt nivel de servicii, prețuri competitive, livrare rapidă și o ofertă cuprinzătoare de modele.

Lucrăm în colaborare cu cei mai renumiți producători de compozit quartz din lume. Pentru o durată de viață cât mai lungă a compozitului quartz, producătorii recomandă respectarea unor condiții minime de îngrijire și întreținere.

Pentru curățarea de rutină, utilizați cantități mici de detergenți împreună cu apă caldă și o cârpă umedă sau burete. Sunt recomandați detergenții neabrazivi și care nu conțin înălbitori. Ștergeți imediat orice lichid de pe suprafața compozitului. Sucul provenit de la fructe, legume, precum și coloranții alimentari sau curry, ar trebui șters și curățat cu un detergent ușor și apă imediat după detectare.

Deși sunt rezistente la căldură și își păstrează integritatea atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate, este recomandat să protejați blaturile din compozit. Nu așezați direct pe blat, vasele de gătit fierbinți imediat ce au fost scoase din sursa de căldură (cuptor, plită, etc.).