Placaj compozit quartz la ROCAS DECOR București, Oradea, Cluj, Sibiu, Timișoara. Alege calitatea, alege bunul gust, alege o pardoseală în tendințe!

Pentru completarea decorului din spațiul tău, alături de trepte și glafuri alege pardoselile interioare din quartz compozit. Acestea au dimensiuni standard sau pot fi executate prin debitarea lastrelor. Astfel vă putem oferi aceleași culori și texturi pentru a putea armoniza designul spațiului dumneavoastră.

Plăcile din compozit cuarț pot fi destinate placării pardoselilor sau pereților. Acestea sunt foarte rezistente la zgârieturi, nu se pătează. Din acest motiv sunt recomandate și spațiilor cu trafic intens. În plus, sunt disponibile într-o gamă foarte variată de nuanțe care vor da viață și multă culoare spațiului în care sunt integrate.

Mai mult decât atât, strălucirea aparte a cuarțului face ca aceste pardoseli să fie foarte apreciate. Pe bună dreptate sunt considerate produse premium, de lux.

Alege placaj compozit quartz pentru pardoseli luxoase și rezistente!


Placaj compozit quartz are aplicabilitate foarte largă în domeniul rezidențial. Putem monta aceste plăci sub formă de pardoseală în hol și în casa scării. Le recomandăm și în bucatărie, baie, living și chiar dormitor.
În bucătărie putem folosi plăcile de compozit cuarț, pentru placarea zonei dintre blat și corpurile de mobilier. Le putem folosi și în baie pentru placarea pereților.

Placile de compozit quartz au dimensiuni de 30 x 30 cm, 30 x 60 cm sau 60 x 60 cm. Grosimea este de 1 cm sau chiar 1.2 cm.

Avem pe stoc și lastre de compozit quartz. Astfel la cerere, putem prelucra aceste placaje pe dimensiuni speciale. Acestea se vor adapta perfect pentru proiectul dumneavoastră.

Pardoseala compozit

Placaj compozit quartz

Plăcile din quartz compozit se pot folosi cu succes și în spații comerciale și industriale cu trafic intens. Datorită proprietăților sale antibacteriene, este indicat a fi folosit în domeniul food și medical. Restaurantele, cafenelele, laboratoarele, farmaciile, spitalele, cabinetele medicale sunt placate cu compozit cuarț.

Recomandam pardoselile și placajul de cuarț compozit. Acestea vor completa și vor armoniza perfect pardoseala cu glafurile, treptele și cu blatul de bucătărie sau de baie ales.