trepte compozit quartz

Trepte compozit quartz - soluția ideală pentru placarea scărilor interioare! Vă oferim trepte și contratrepte scară realizate la comandă. Asigurăm prelucrări profesionale și livrare în timp record, de 2-3 zile lucrătoare!

Materialele de construcție și de amenajare a locuințelor și spațiilor comerciale s-au modernizat constant in ultimele decenii.

Vă doriți un interior nonconformist și decorat după cele mai noi tendințe? Este momentul să schimbați modul în care arată scara interioară prin placarea treptelor cu quartz compozit. Astfel veți obține un efect foarte interesant ce înfrumusețează aspectul scării și al întregi încăperi.

Alegeți culoarea compozitului astfel încât să se integreze perfect în designul încăperii.

Trepte compozit quartz

Trepte cuarț

Trepte compozit

Proprietățile acestui material îl recomandă pentru placarea scărilor interioare. Pe lângă aspectul estetic deosebit, cuarțul compozit este un material rezistent la traficul intens. Își păstrează luciul un timp îndelungat, iar întreținerea și curățarea este foarte facilă.

Trepte compozit quartz sunt disponibile într-o varietate largă de culori și texturi ce se pot adapta oricărui design.

Trepte compozit quartz

Când vine vorba de amenajarea casei, ne gândim adesea cum să amenajăm bucătăria astfel încât spațiul să fie unul cât mai practic. Apoi ne ne gândim cum să amenajăm baia, astfel încât să dăm impresia unui spațiu mai mare. Dorim să ne asigurăm că folosim cât mai eficient fiecare colț al său. Apoi ne gândim cum să amenajăm sufrageria pentru a crea un spațiu cât mai primitor. Ne preocupă și amenajarea dormitorului, astfel încât să avem o atmosferă cât mai intimă și mai caldă.

De cele mai multe ori uităm să dăm atenție tocmai acelor detalii care vor face diferența. Ne referim la scările interioare, acestea atrag foarte rapid atenția atunci când intri în casă sau într-o clădire.

Pentru placarea scărilor vă propunem trepte compozit quartz!


trepte scara

Treptele si contratreptele din compozit quartz pot fi folosite atât pentru spații rezidențiale, magazine, birouri, restaurante,cât și pentru farmacii, clinici medicale,  etc.

Alege calitatea pentru decorarea spațiului tău, indiferent că este vorba de casa sau biroul tău. Alege să te bucuri atăt de frumusețea cât și de utilitatea scărilor placate cu trepre din compozit quartz.

Vă oferim consultanță specializata pentru alegerea si montajul treptelor, glafurilor si blatului din quartz compozit. Ne dorim să beneficiați de cea mai eficientă soluție tehnică și estetică, pentru proiectele dumneavoastră. Vă așteptăm să discutați cu agenții noștri pentru oferte personalizate, sau contactați-ne telefonic.